Понеделник, 20 Май 2024

Робърт Патинсън - срамежлив в леглото

Печат Е-мейл
10 Февруари 2010

Робърт ПатинсънАктьорът Робърт Патинсън признал, че доста се е притеснявал, когато е снимал еротичните сцени с Ума Търман в новия си филм “Бел Ами”. В лентата той играе главната роля на амбициозния журналист Жорж Дюроа, който прелъстява жените на влиятелните си колеги, за да се издигне в обществото.

“Еротичните сцени с Ума бяха наистина голямо предизвикателство. Нейната героиня Маделин използва секса като оръжие, а моят герой е по-скоро като животно, което разчита само на инстинктите си. Има много разголени кадри и аз съм доста по-разсъблечен, отколкото би ми се искало. Това сериозно ме притесни, но какво да се прави - такъв е сценарият”, обяснил Робърт Патинсън.
Специално за феновете си актьорът от “Здрач” разкрил, че в най-скоро време се очаква да започнат снимките на последната четвърта част от вампирската сага - “Зазоряване”. “Очакваме работата по филма да стартира всеки момент - непрекъснато сме под напрежение кога най-после ще ни извикат на снимачната площадка, тъй като продуцентите още не са са спрели на окончателна начална дата. Малко е кофти, защото не мога да поема други ангажименти, докато не приключа с поредицата. В момента целият ми живот се върти около нея”, заявил Робърт Патинсън.
Прочита: 2044

Коментари (1)

...
Колко е истинско това нз! Давам достоверност 20%
Марти :) , 10 февруари 2010 19:35

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.