Понеделник, 04 Декември 2023

Съседка съди Мадона

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009
МадонаКарън Джордж, съседка на Мадона, се заканила, че ще повдигне обвинение срещу певицата. Карън твърди, че Кралицата е превърнала апартамента си в студио за репетиции и хората от цялата сграда трябвало да слушат музиката й денонощно.
Според недоволните съседи звуците, които се чували, били усилени докрай и с много високи децибели. Хората нито можели да си почиват, нито да спят. Домоуправителят на сградата заплашил Мадона, че ще бъде изгонена от апартамента си, ако не престане да вдига шум с дневните си партита.
Кралицата на попа обаче по никакъв начин не се впечатлила от заплахите и продължила да тренира гласовите си струни както си знае.
Прочита: 2467

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.