Четвъртък, 28 Септември 2023

От какво са белезите, Майли?

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Майли СайръсТийн дивата Майли Сайръс изглежда отново е започнала да се самонаранява. Изпълнителката, която само преди дни показа новата си татуировка, сериозно притесни феновете с пресните белези по ръката си.

Почитателите на певицата се питат да не би любимката им отново да има проблеми. Преди няколко месеца тя отново се появи с подобни белези по тялото си, а дни по-късно бе спешно хоспитализирана след като се наряза с кухненски блендер.

Самата Майли отрича да се е самонаранила, но не споделя и какви са причините за охлузванията по ръката й. В момента певицата изцяло е посветила вниманието си на новата си цел - да отслабне.

Прочита: 3310

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.