Понеделник, 05 Декември 2022

Карла Бруни определена за най-елегантната певица

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

Карла БруниНяколко дами оглавиха четири категории на елегантни жени в класация, изготвена от читателите на френски сайт. Първата дама на Франция Карла Бруни е определена от французите за най-елегантната жена в света. Освен нея те посочиха още йорданската кралица Рания, френската актриса Карол Буке и френската модна икона от 80-те години Инес дьо ла Фресанж за най-елегантните жени в света.

Противно на очакванията, третата половинка на френския президент Никола Саркози не е на първо място в класацията на най-елегантните жени в политиката, а на първо място в категорията на най-елегантните певици в света. В тази класация тя е следвана от Нора Джоунс и от бившето френско музикално дете-чудо Ванеса Паради.

В класацията на най-елегантните жени в политиката читателите на Линтернот са поставили на първо място йорданската кралица Рания, следвана от покойната Джаки Кенеди-Онасис. На трета позиция тук е бившата френска правосъдна министърка и настояща евродепутатка Рашида Дати.

Прочита: 2498

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.