Понеделник, 26 Февруари 2024

Парис поръчала вуду магия на Кристиано Роналдо?

Печат Е-мейл
30 Октомври 2009
Парис Хилтън и Кристиано РоналдоЗагатване, че именно тя е поръчителката на вуду магията срещу Кристиано Роналдо, направи Парис Хилтън с изявление пред списание “Life & Style”. Както е известно, наскоро Маг Пепе предупреди, че по поръчка на богато по произход неевропейско момиче ще предизвика контузия на Кристиано, а следващата дори ще го извади от терените за четири месеца и дори ще го накара да прекрати кариерата си.
Наследницата на фамилия Хилтън през лятото имаше кратка афера с португалеца в САЩ, но той две нощи поред се изнизваше по терлици от любовната им квартира.
Не мога да издържам глезльовци. Искам някого, който винаги да е мъж на място, а не такъв, който бяга като малко момиченце. Той (б.р. - Роналдо) е един женчо, заяви Парис пред списанието.
Прочита: 6098

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.