Понеделник, 27 Май 2024

Вики Блоус: Твърде мързелива съм, за да си намеря истинска работа

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009

Вики БлоусТози календар определено бие пейзажите, родните планини и черно-белите снимки на листа. Но пък не става да си го окачиш в офиса.
Сладураната от него се казва Вики Блоус (Vikki Blows). Мда, ако питаш, това е истинското й име, не го е измислила, за да звучи по-секси. Пък и е от Есекс...
Вики е модел, известна е като момиче от трета страница от вестници като The Sun и The Daily Star, както и с това, че обича да се снима с малко дрехи. Освен когато се снима съвсем без дрехи.
Казва, че си показва циците, за да си изкарва прехраната, защото е твърде мързелива, за да си намери истинска работа. Същевременно признава, че е срамежлива. Представяме си, ако не беше...

Прочита: 4251

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.