Вторник, 18 Юни 2024

Приятелска снимка на "Мис Косово" и "Мис Сърбия" взриви международен скандал

Печат Е-мейл
05 Септември 2011

Афердита Дрешай и Аня СарановичКонкурсът "Мис Вселена", който ще се състои на 12 септември в Сао Паоло, стана повод за обостряне на отношенията между Сърбия и Косово, пише в. "Кориере дела сера".

Причината е снимка на две от участничките в конкурса - "Мис Сърбия" Аня Саранович и "Мис Косово" Афердита Дрешай.

По време на репетициите за конкурса, сеансите по гримиране, спортните прояви и благотворителните начинания двете руси красавици се сприятелили и се снимали заедно.

После "Мис Косово" качила снимката в профила си във Фейсбук и резултатът не закъснял.

И двете красавици били обвинени от сънародниците си в предателство.

Косоварите започнали да припомнят на 25-годишната Афердита кръвопролитията в Косово, причинени от сърбите. Засега красавицата не се опитва да се оправдава и държи упорито снимката във Фейсбук.

Сърбите пък обвиняват 21-годишната Аня, че позирайки с "Мис Косово", е признала официално независимостта на бившата сръбска провинция.

Това принуди Аня да направи изявление, в което подчертава, че смята Косово за неделима част от родината си, и да нарече Косово "сръбския Ерусалим".

Прочита: 3120

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.