Сряда, 24 Юли 2024

Стефани Сиймор интимна със сина си?

Печат Е-мейл
25 Януари 2011

Стефани СийморБившият топмодел Стефани Сиймор реши, че няма да има любовник и предпочете за това своя 17-годишен син Питър

 

Папараци хванаха бившия модел на бански костюми за Sports Illustrated Стефани Сиймор да интимничи със 17-годишния си син Питър Брант-младши, по време на семейната почивка на Карибите.

Слуховете за необичайното увлечение на 42-годишната актриса се носят отдавна, но едва наскоро се появиха тези снимки, на които се вижда неособено майчината любов към сина й.

Нежни прегръдки, целувки и внимание към интимните части на тялото... Всичко това на нас ни изглежда прекалено, дори леко извратено.

Прочита: 7892

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.