Неделя, 02 Април 2023

Кейти Прайс рекламира новия си парфюм по типичния за нея мръснишки начин

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

Кейти ПрайсСтана обичайно за Кейти Прайс да шокира когато рекламира нов продукт, съобщи "Дейли мейл".

 

И този път не е по-различно - за да промотира новия си продукт, риалити звездата се изтяга съблазнително върху одеяло от изкуствена кожа, облечена в прозиращо бодичорапогащник.

 

Скандалният й стил този път е малко неподходящ, като се има предвид, че Кейти посвещава парфюма "Precious Love" на децата си.

Облечена в прозрачното боди с пайети, което очевидно беше "подкрепено" от скрит повдигащ сутиен, с перука наподобяваща захарен памук и моряшка шапка, 32-годишната звезда се беше погрижила снимките да имат сексуално излъчване.

Но бизнес дамата твърди, че вдъхновението за аромата идва от семейните ценности.

"Толкова съм развълнувана около новия си парфюм. Нарекох го Precious Love (Ценна любов), защото повече от всякога през последната година разбрах колко е ценна любовта."

"И той е посветен на трите ми най-любими същества, използвах символ в центъра на красивото шишенце на парфюма, в който се преплитат инициалите на Харви, Джуниър и Принцес."

Прочита: 2783

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.