Четвъртък, 23 Май 2024

И тя се сгоди

Печат Е-мейл
15 Септември 2010

Бианка ДрагушануИзвестният румънски модел Бианка Драгушану се появи с годежен пръстен, но пази в тайна кой й го е подарил. Наблюдателни фиксираха бижута върху ръката на пищната блондинка по време на гостуването й в местно телевизионно шоу. Неотдавна в северната си съседка се разрази скандал - медиите приписаха на Бианка любовен романс с известния актьор Кеталин Ботезагу, докато тя бе в интимни отношения с полузащитника Адриан Кристеа.

 

Впоследствие така и не стана ясно дали слуховете са били истина или не. Самата девойка обаче заяви, че не е к*рва. И ето сега доказателството за това - годежен пръстен.

Да, сгодена съм. Но няма да ви кажа дали пръстенът ми е подарен от Кристеа. Причината е, че искам да избегна спекулациите, не искам да коментирам връзката си с него. Но ние имаме отношения. Какви са те, не е ваша работа. Разбирам се добре с неговите роднини и приятели, заяви Бианка Драгушану, която преди време поддържаше повече от топли отношения със скандалния нападател Адриан Муту.

Прочита: 3583

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.