Четвъртък, 23 Май 2024

Наоми на 40, не иска деца, живee ден за ден

Печат Е-мейл
03 Септември 2010

Владимир Доронин и Наоми КембълНаоми Кембъл не бърза да става майка. 40-годишната супермоделка, която има връзка с руския милиардер Владимир Доронин, заяви, че вече не се опитва да си прави далечни планове, тъй като борбата й с алкохолизма я научила да живее ден за ден.

В отговор на въпрос кога планира да има деца, тя отговаря: "Когато Бог реши, че ми е дошло времето. Не се насилвам. Оставям нещата да се случват естествено. Възстановявам се от зависимостта си към алкохола и наркотиците и не пия, не вземам дрога. Живея ден да ден".

Наоми споделя също, че все още не може да преодолее мъката от смъртта на кръщелницата си, праправнучката на Нелсън Мандела - Зенани, която загина при автомобилна катастрофа през юни.

Тя разкрива още, че винаги поставя на първо място любимите си хора и най-много обича да готви за семейството и приятелите си.

"Кухнята е много важна за мен. Понякога готвя за любимия ми мъж, за братовчедите и приятелите ми, щастлива съм от живота си в момента", споделя манекенката.

Прочита: 2922

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.