Събота, 27 Юли 2024

Сексманиак хакна сайта на бившата "Мис Великобритания" Даниел Лойд и я забърка с лесбийки

Печат Е-мейл
05 Май 2010

Даниел ЛойдПерверзник хакна личните профили на британския модел Даниел Лойд в социалните мрежи и разпратил имейл до всичките й фенове от женски пол с молба те да изпратят свои голи снимки. Компютърният маниак пробил акаунтите на бившата “Мис Великобритания” във Facebook, Twitter, Hotmail and MSN Messenger и написал, че Даниел е бисексуална и търси еротичен чат с други създания от нежен пол.

Мъжът, който дал адрес в Hotmail за отговор, бил разкрит седмица по-късно, когато млада жена алармирала бремената г-ца Лойд. 26-годишната красавица на момента отишла в полицията, в резултат на което всичките й акаунти били блокирани.

Бях шокирана, всичко това е отвратително. Интернет може да бъде много опасно място, заяви Даниел, която е сгодена за полузащитника Джейми О"Хара. Този човек се е представял за мен, твърдял е, че съм бисексуална и е искал от мое име да види голи снимки на други момичета. За щастие, моя почитателка е била достатъчно съобразителна да разбере, че не аз съм изпратила съобщението и ме уведоми. Неприятно ми е като си помисля колко много други момичета се е опитал да подмами този човек. Надявам се, че този инцидент няма да доведе до повече проблеми. Наистина съм уплашена, добави сексапилната брюнетка, която откри голямата любов в лицето на О"Хара и тотално загърби нощния живот след запознанството си с него.

Прочита: 3298

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.