Петък, 09 Юни 2023

Непознатите ерогенни зони на мъжете

Печат Е-мейл
01 Февруари 2012

 

 Двете мъжки ерогенни зони, непознати за повече жени, които по някаква причина остават незаслужено забравени. Под долната устна и малко над брадичката - тази област е пълна с нервни рецептори. Страстно, но леко ухапване на това местенце по време на секс прави чудеса.

Точно под адамовата ябълка - жените обичат да целуват врата на партньорите, но пропускат точно най-чувствителната зона. Древните китайци са вярвали, че особената чувствителност на това място е предизвикана от непосредствената близост на щитовидната жлеза, която е свързана със сексуалната функция. Стимулирането на тази област има изумителен ефект, смятат сексолозите.

Прочита: 3457

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.