Събота, 27 Юли 2024

Сексът – Колко е важен за една връзка?

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

 Във всяка връзка между двама души едно от най-основните, да не кажем и най-основното нещо е сексът. Няма ли сексуално привличане между двама души, няма да има дълга връзка между тях. В началото на всяка връзка сексът е много добър и всекидневен спътник, но с течение на времето нещата започват много да се променят.

Дали заради омръзване, дали заради друга причина в течение с годините сексът намалява все повече и повече. Лошият секс може да прекъсне вашата връзка дори и в нейното начало. Каквото и да си говорим, сексът е най-важният за една дълга и успешна връзка между двама души. Разбира се, че само с прекрасен партньор в леглото не може да се живее, но повярвайте ми, той е най-важен. Ако харесвате даден човек много и не искате да го загубите заради сексът ще трябва много да се стараете през цялата си връзка.

Ако с годините вашето съжителство е започнало да ви отдалечава леко по леко и сексът става от веднъж седмично, до веднъж на две седмици и после до дори веднъж месечно, сериозно трябва да се замислите къде точно е грешката и дали можете да я поправите. Много е важно да предоставяте на любимия/та най-доброто, на което сте способен.

Въпреки тежките работи дни, въпреки всичкия стрес покрай финансите и всички останали малки неща, не загърбвайте сексуалния си живот. Той трябва винаги да е страстен и изпълнен с най-различни изненади. Хубаво е по-често преди да си легнете, да изненадате своя партньор с нещо, за да види, че не го приемате за даденост, а се стремите всеки ден да го печелите отново и отново. Ако пък единственото нещо, което е както трябва във вашата връзка е сексът, пак нещата не са както трябва. В такъв случай се опитайте да вложите вашата енергия в това да предизвикване интереса на партньорът не само в кревата.

Прочита: 4053

Коментари (1)

...
Пълни глупости са това !!!
Ели , 31 март 2012 19:46

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.