Четвъртък, 23 Май 2024

Любовен тест мери обичта

Печат Е-мейл
24 Януари 2011

 Любовен тест ще предсказва дали една връзка ще бъде успешна. Изследователи решили да направят тест на 50 двойки и да разберат колко от тях ще се разделят в 12-месечен период.

 

Участниците описвали половинките си с положителни или отрицателни думи, като по този начин учените с психологическа техника разгадали какво хората наистина мислят за партньорите си.

Ако някой автоматично свързва любимия с приятни емоции, значи отношенията са силни и вероятността двамата да останата заедно е по-голяма.

Хората, които имат отрицателни чувства към своите партньори, около седем пъти по-вероятно е да се разделят с тях през следващите 12 месеца.

Прочита: 3795

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.