Петък, 09 Юни 2023

Американец се прекръсти на Тиранозавър Рекс

Печат Е-мейл
15 Май 2012

 Има една такава поговорка "Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи". Изглежда сякаш важи с пълна сила за американеца Тайлър Голд, който не одобрил даденото му от родителите име и на 23-годишна възраст решава да се прекръсти на... Тиранозавър Рекс.

Вчера нюйоркски съд се съгласи с искането на мъжа за смяна на името, тъй като прецени, че по този начин няма опасност той да избяга от потенциални кредитори или от властите, посочва в. York News Times.

В официалните документи Голд обяснява, че името на динозавъра, известен като един от най-едрите със своя дълъг 1,5 метра череп, просто е "по-яко".

"Освен това като бизнесмен разпознаваемостта на името е изключително важна, така съм убеден, че новото име е много по-разпознаваемо", обосновава се младият мъж.

Сега официалното му име ще бъде вече Тиранозавър Рекс Джоузеф Голд.

Прочита: 3122

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.