Вторник, 05 Март 2024

100 000 сковила са малко за най-лютата водка на света

Печат Е-мейл
18 Февруари 2012

 Чували ли сте за скaлата Сковил? Не сте, разбира се, защото сте здравомислещи човешки същества. На кого ще е нужно да знае, че има скaла, която измерва лютивината на лютите чушки? Оказва се обаче, че тази мерна единица е нужна, за да отбележи точно колко люта е 100 000 Scovilles Naga Chilli Vodka. Най-лесният начин да се опишат тези 100 000 сковила е адски люто.

Тази напитка е наистина люта като огньовете на ада и равна по силата на усещането с легендарните чушлета хабанеро. Официално обявена за най-лютата водка в света, тази скоросмъртница е предизвикателство за всеки любител на силните усещания (или с други думи - силната пареща болка в устната кухина и хранопровода). Забравете за водните чаши, защото е напълно противопоказно това нещо да се пие в количества по-големи от един шот.

Защо я продават тогава? Нали помните поговорката, че на чужд гръб и сто тояги или, в случая, 100 000 сковила са малко. Всеки, който си купи бутилка от тази водка, го прави с идеята да я сложи в дома си и като подла тарантула да чака появата на жертва, която да е достатъчно глупава, за да я опита. Така че, ако все пак решите да изиграете някой приятел с този пожар в шише, се заредете с много кисело мляко, мек хляб и, вероятно, пожарогасител и дефибрилатор.

Ето и малко допълнителна информация:

При закупуване на този продукт, вие давате съгласието си, че:

Запознат съм и съм напълно наясно, че този продукт е изключително лют и трябва да се използва с мярка и изключително предпазливо.

Употребявам този продукт изцяло на свой риск и разбирам рисковете при злоупотреба. Ако подарявам този продукт, съм задължен да информирам реципиента за възможните рискове при употреба.

Приемам, че продавачът и производителят на този продукт не носят никаква отговорност при евентуални здравословни и всякакви други проблеми, породени от консумацията или неправилната консумация на този продукт. Независимо дали го консумирам сам, или го подарявам, аз се съгласявам безусловно с този факт.

Купувам този продукт в пълно психично здраве, разбирайки всички условия.

Съдържание и характеристики:

- Най-лютата водка на света.

- Само за истински любители на лютото.

- Лютивина: 100 000 по скалата на Сковил (еквивалент на хабанеро чили, чушка датил, рокото, бяло хабанеро и ямайска люта чушка)

- 40-градусов алкохол.

Прочита: 2751

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.