Неделя, 28 Май 2023

Германците № 1 като разказвачи на тъпи вицове

Печат Е-мейл
08 Юни 2011

 Германия е "най-незабавната" страна в света, сочи международно проучване сред 30 000 души от 15 страни. Изследването било поръчано от социалната мрежа Badoo.com, чийто говорител Лойд Прайс заяви:

Германците са брилянтни в толкова много неща, включително в правенето на коли и футбола. За съжаление разказването на вицове не е едно от тези неща.

Стереотипът за липсата на чувство за хумор на германците вероятно произтича от репутацията им за ефективност, точност и рационалност за сметка на забавлението.

В топ десет на "най-незабавните" страни попадат още Русия, Турция, Великобритания, САЩ, Франция, Полша, Белгия, Холандия, Канада.

Ето и два примера за "забавни" германски вица.

"Вера срещнах приятеля ми Хорст в болницата. Погълнал гъба. Казва, че не боли, но винаги е жаден".

"Растенията растат много добре, ако им говорите мили думи. Поради което понякога отивам в градината и ругая плевелите".

Прочита: 3961

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.