Петък, 23 Февруари 2024

“Хобитът” най-скъпият филм за всички времена

Печат Е-мейл
12 Октомври 2010

 Филмът по фентъзи романа от Джон Роналд Руел Толкин "Хобитът" може да се превърне в най-скъпата кино продукция, правена някога, с разходи от близо 500 милиона долара.

Предисторията на "Властелинът на пръстените" се очаква да достигне разходи от 500 милиона долара. Това ще направи лентата с 200 милиона долара по-скъпа от "Карибски пирати 3", който до момента се приема за най-скъпият филм, сниман някога.

Лентата ще бъде два пъти по-скъпа и от цялата трилогия "Властелинът на пръстените", която струва 281 милиона долара. Снимките на филма най-вероятно ще започнат в края на годината.

Прочита: 2361

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.