Четвъртък, 29 Февруари 2024

За лукс пътуване изберете автобус под наем за $2 млн. или самолетен билет за $10 000

Печат Е-мейл
24 Ноември 2009
От екзотични пътешествия с влак или огромна частна яхта пътуването може да бъде истинско приключение, изпълнено с лукс. От Forbes дават някои предложения за луксозни пътувания: 1.Courtesy Marathon Coaches
Луксозните автобуси предлагат удобства като в съвременно жилище - душ кабини, 4 огромни плазмени телевизора, електронен термостат за температурата, климатик и т.н. Цената за наемане на автобус варира между 1 и 2 млн. долара, в зависимост от срока и вътрешното обзавеждане.
2. Suite on Singapore Air
Все по-често за междуконтинентални пътувания бизнесмени предпочитат да наемат апартамент в самолетите на Singapore Air вместо частна яхта. Обзавеждането е като в луксозна яхта, има двойни легла и самостоятелно обслужване през целия полет. Цената е 10 000 долара за двупосочен билет Сингапур-Лондон.
3. Private rail charter by Virginia City Rail
Частният вагон във влака предлага камина във венециански стил, първокласно обслужване и индивидуално меню. За интериора на вагона са изхарчени 350 000 долара, а цената е около 5000 долара на ден.
4. Journey on private yacht Olga
30-метровата яхта, която има луксозни каюти за 8 човека, може да ви заведе навсякъде по света. На наемателите се предлага леководолазна екипировка за гмуркане, подводен риболов, както и шведски масаж. Цената е около 70 000 долара на седмица в зависимост от дестинацията и броя на гостите.
5. Cruise on the Queen Mary 2
6-дневното пътуване на луксозния лайнер Queen Mary 2 е точно като отсядане в 5-звезден хотел. На разположение на гостите са басейн, огромна бална зала и може би единственият морски планетариум. Цената за луксозна каюта за трансатлантическо пътуване е 50 000 долара.
6. Train ride on the Orient Express
Гледката по време на пътуването от Банког до Сингапур включва екзотични манастири и други забележителни места. Най-претенциозните гости могат да отседнат в президентския апартамент, който представлява цял вагон.
Прочита: 4091

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.