Събота, 27 Юли 2024

$179 за 2 часа и наемате кино за видеоигри

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

152pstars-kinoШаферки

Китайка основа агенция за наем на шаферки. Студентката Ксу Лиша вече е била няколко пъти шаферка под наем и твърди, че е намерила ниша в пазара. Тя наема млади и красиви момичета, задължително студентки, които да работят като шаферки. Лиша подчертава, че за някои хора е трудно да намерят красиви и интелигентни момичета, които да стоят добре на снимките, а и шаферките имат задължения по време на тържеството, с което е добре да се заеме професионалист, а не да се тормозят близки.

Папараци

Можете да се почувствате като звезда за един ден, като си наемете... папараци. Вие само ще се облечете "по-фешън" и ще си сложите тъмни очила, след което тръгвате на разходка, а те ще ви "преследват" и ще ви снимат. Една от първите такива компании е основана в Тексас от фотографката Таня Коухър.

Жена-робот

Actroid DER2 Fembot струва 3500 долара за 5 дни. Роботът има силиконова кожа и изглежда почти като истинска жена. Може да си я поръчате облечена като медицинска сестра или камериерка.

Крава

Швейцарецът Албърт Брайтенмостер дава под наем трите си крави Максим, Уанда и Лин за по 80 паунда на месец. За тази сума клиентите могат да посещават кравите, да ги доят и да се снимат с тях, като получават и отстъпка от цената на млякото и сиренето, добито от тях.

Приятел

Rentafriend.com предлага приятели под наем. Дженифър Морисон от Лас Вегас работи в тази фирма. Тя казва, че сред клиентите й са били отегчена бабичка, която искала да отиде на кино с някого, домакиня, която искала да играе карти с някого, и срамежлив компютърен програмист, който си търсел компания, за да не ходи на изложение сам. Услугата струва 20-50 долара за час, но може да нарасне и до 150 долара, в зависимост от условията.

Кино за видеоигри

Cineplex Entertainment предлага салоните си на геймъри за по 179 долара за 2 часа за до 12 души. Това излиза малко по-скъпо от гледане на филм и доста по-скъпо от видеоигра у дома, но е далеч по-забавно.

Бременно коремче

През 2007 американката Дженифър Гордън даваше под наем бременното си коремче. Футболната фенка даваше възможност на рекламодатели да изрисуват каквото си поискат върху него за финала на Супер Боул. В замяна тя не искаше пари, а два билета за мача. Цената за тези билети беше към 5000 долара. За коремчето й наддаваха 200 фирми, като в крайна сметка тя избра да рекламира uBid.com.

Прочита: 2342

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.