Петък, 22 Септември 2023

Сватбеният бизнес на Златка Райкова върви по вода

Печат Е-мейл
07 Септември 2011

Златка РайковаНапук на всички клюки по адрес на Златка Райкова, русокосото изкушение заяви, че сватбеният й бизнес върви по вода. Поводът на затварянето на агенцията не е свързан с тиражираният от медиите фалит.

 

Истинската причина Златка да затвори помещението е фактът, че то не й е необходимо, защото всички клиенти имат нейните координати и се свързват директно с нея.

След като вече е набрала инерция и се е гмурнала сериозно в сватбения бизнес, се оказало, че тя няма нужда от помещението. Каталози, мостри, ценоразпис и личен асистентка... всички, които се интересували от дейността на сватбения агент Златка Райкова знаели как и къде да я намерят.

Прочита: 5175

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.