Понеделник, 11 Декември 2023

Апартамент в бившето Playboy Mansion на Хефнър на пазара за $ 2,9 млн.

Печат Е-мейл
12 Май 2010

 Първото имение на Хю Хефнър, което се намира в Чикаго, днес е сграда с апартаменти, които се продават. В момента едно от жилищата е на пазара с цена 2.9 млн. долара.

CNN се разходи из луксозния апартамент.

На входа ви посреща надпис на латински: “Si Non Oscillas, Noli Tintinnare”, което в превод означава нещо от сорта на “Не влизай, ако не си падаш по суинга”.

В апартамента има три спални и три бани.

Цялата сграда е построена през 1903, когато е струвала 100 000 долара и е имала 72 стаи.

Според слуховете горният етаж е бил нещо като общежитие със спални за момичетата.

Хефнър е купил имението през 50-те години за 400 000 долара и е похарчил още 400 000 долара за подобрения. Известните партита на Playboy през 70-те годни са били провеждани точно тук.

След време Хефнър напуснал Чикаго и се преместил към по-топли географски ширини. Той дарил сградата на Института по изкуствата на Чикаго, който обаче, не можел да си позволи дори поддръжката и я продал.

В началото на 90-те новият собственик на сградата я разделил на 7 отделни апартаменти.

Прочита: 2273

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.