Сряда, 08 Февруари 2023

Резиденцията на крал Едуард VII за 2.5 милиона паунда излиза на пазара

Печат Е-мейл
20 Април 2010

 Резиденцията на крал Едуард VII в Стафордшиър, Англия (The Edward VII Wing) излиза на имотния пазар. Строеният през 1902 г. палат струва 2.5 милиона паунда.

За строителството на двореца се носят различни слухове. Тъй като в едното крило има едностаен апартамент, до който се стига по скрито стълбище, се предполага, че кралят си е построил “любовно гнезденце”, където освен да кани гости и да си отдъхва от време на време, е можел да се среща и с любовницата си Лили Лангтрий.

В резиденцията има бална зала, седем спални, шест бани, три салона и кабинет. След реновацията е “добавен” комплекс с топъл басейн и джакузи.

Преди време, когато резиденцията отново се продаваше, сегашната собственичка Хилари Девей буквално я измъкна под носа на певеца Роби Уилямс. Сега той отново има шанс за реванш!

Прочита: 1952

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.