Сряда, 08 Февруари 2023

Кучешка колиба за $20 000

Печат Е-мейл
09 Април 2010

 Американка от щата Калифорния е построила в двора на имението си кучешка къща за 20 хиляди долара, пише агенция Ананова. Кучешката колиба е умален вариант на собствения й дом и е снабдена още с телевизор, климатик, както и ръчно бродирани пердета.

Откачалката дори е наела дизайнер, който да изработи леглата за луксозната колиба на трите й песа - Дарла, Челси и Коко. 47-годишната прахосница решила да построи къща за домашните си любимци, когато един от тях едва не бил отвлечен от граблива птица. Богаташката дори е наела 45-тонен кран, който да премести луксозния кучкарник, когато решила да заживее в друг град. Освен любимите си кучета снобарката има и още едно хоби - да изследва произхода на думата “дзън” и нейното приложение в живота.

Прочита: 4057

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.