Четвъртък, 23 Май 2024

Джони Деп дава яхтата си под наем, круиз из Средиземноморието струва $130 000

Печат Е-мейл
07 Април 2010

Джони ДепВсеки може поне за седмица да се превърне в холивудска звезда. При това на борда на яхтата на Джони Деп. Круиз из Средиземноморието струва 130 000 долара. Vajoliroja може и да изглежда странно име за яхта, но пък в него са вплетени имената на актьора, неговата партньорка Ванеса Паради и имената на техните деца - Лили Роуз и Джак.

Джони Деп купи стилното плавателно средство през 2007 г. Близо 47-метровата лодка беше довършена през 2008 г. във винтидж стил от 30-те години на миналия век. Яхтата на Джони Деп беше удостоена и от вниманието на Vanity Fair, което написа доста ласкав материал. Лодката е с капацитет 10 пасажери, които са обгрижвани от 8 души персонал. Яхтата разполага с трапезария, открити места за сядане, един голям апартамент, 4 каюти, кабинети и библиотека, решени в хондураски махагон.

Самият Джони Деп е взел голямо участие в оформлението на интериора, но не без помощта на талантлив дизайнер - в случая Л. М. Пагано. Стилът е очарователна винтидж смесица от ар деко и ориент експрес.

Естествено, модерността и съвременността не са отминали Vajoliroja. Яхтата е оборудвана с първокласна комуникационна система.
(б.р. - снимки на яхтата може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 2690

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.