Неделя, 11 Юни 2023

Вана сбъдва желания

Печат Е-мейл
07 Март 2010
Украинският дизайнер Александър Мукомелов създаде истински подарък-мечта за всички любители на дългата, гореща, разпускаща и ароматна вана. Неговото елегантно творение се казва “Безкрайност” (“Infinity”) и съчетава в себе си семпъл дизайн и висока технология. Това засега е единствената вана, която може да се съобрази с всичките ви прищевки - от температурата на водата до музиката, която искате да слушате.
С помощта на дистанционно можете да управлявате всяко “сетиво” на ваната, а за допълнителни екстри можете да използвате вградения миникомпютър в една от стените й.
Едни от основните й функции са свързани с регулиране на температурата на водата, задействане на хидромасажор, джакузи, избор на ароматно олио, соли или парфюм.
Благодарение на интеренет връзката на миникомпютъра можете да избирате музика само с няколко натискания на дистанционното.
До няколко месеца ваната “Безкрайност” ще се предлага в специализирани магазини за обзавеждане на бани и тоалетни. Да се надяваме, че у нас ще могат да пристигат чрез онлайн поръчки.
Прочита: 1958

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.