Четвъртък, 23 Май 2024

$10.5 милиона за най-старата яхта в света

Печат Е-мейл
06 Март 2010
Супер яхтата MadizНай-старата стоманена супер яхта в света е точно на 110 години и е запазена така, като че ли е създадена вчера. Супер яхтата Madiz е построена в Шотландия с цел да служи на британската армия по време на Втората световна война. На борда й, на който се е писала история, са се качвали крал Джордж VI, кралица Елизабет и кралица Елизабет II, която я използвала за редица събития.
Яхтата е по дизайн на G. L. Watson, същият иконичен дизайнер, който създава и едни от най-добрите яхти за времето си, които участват в America‘s Cup. Днес супер яхата Мadiz е подсилена с двигатели на Maybach. Интериорът и е изцяло от кубински махагон, а VIP каютите позволяват близо 14 гости, както и приспособени стаи за 9 души екипаж. Цената на най-старата супер яхта в света е 10. 5 милиона долара и днес вече спокойно може да се поръча.
Прочита: 2535

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.