Четвъртък, 02 Февруари 2023

Милионерът Красимир Дачев ще се жени на яхта

Печат Е-мейл
19 Април 2011

Красимир ДачевМилионерът Красимир Дачев ще използва най-новата си яхта не само за бизнес срещи, но и за сватба, призна самият гой. Бившият съпруг на оперната прима Христина Ангелакова има три деца - двама сина и една дъщеря.

Разликата във възрастта на синовете му е точно 30 години! Въпреки това обаче милионерът се е заканил да увеличава бройката на наследниците си. „Колкото и да е изненадващо, предвид моята библейска възраст, има и такива жени, които искат да ми родят дете. Аз намерих тази, която винаги съм търсел, и съм готов за това. Ще се оженя на моята си яхта!", заяви Красимир Дачев, който преди 2 години се определи като "циничен материалист".

"Когато направих първия си милион, това беше като сбъдната мечта за мен. Тогава си казах: „Край, ами аз трябва да се пенсионирам!". Но след него се появи и вторият милион, третият, после петият... сега са над 100 вече. Но това е част от лакомията за работа. Много отдавна нямам лична нужда от тези милиони, взел съм си отдавна „довиждане" с тях. На хората им е странно, нормално, но е факт. Пишат разни издания, че съм се пропил веднага, щом съм изкарал първия си милион, че ми е харесал лесният живот. Глупости!", отсича Дачев.

източник: Шоу

Прочита: 8946

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.