Петък, 23 Февруари 2024

Hummer за голфъри

Печат Е-мейл
03 Март 2010
Голфът е един от най-скъпите спортове в света. Какво обаче му пречи да бъде модерен? Отговорът: Нищо!
Доминик Джаксън и Крис Кърк се вдъхновили от състезание с Hummer-и край Лос Анджелис. Така те побързали да уредят авторските права с подразделението на General Motors Europe и създали MiniHummer Europe. И започнали производство за голф колички във формата на любимия на толкова много хора джип.
Всеки голф играч, който има излишни 14 750 долара в джоба, може да се наслади на усещането да се повози в Hummer на игрището. И не само това, ами и да послуша музика на аудио системата Sony Explod, никога да не му пада батерията на телефона или на лаптопа, защото разполага с 12V зарядно, да се поглези с кожени аксесоари. За най-големите чистници пък е системата “Golf balls washer”.
Hummer-а от голф клуба може да се ползва и за кратки квартални разходки. Екологично, нали?
Прочита: 2179

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.