Събота, 27 Юли 2024

Ричард Брансън си има и подводница

Печат Е-мейл
06 Май 2010

Ричард БрансънVirgin пусна последната луксозна флотилия на сър Ричард Брансън - подводен самолет на име Нимфа (Nymph), който ще вози любителите на екстремните екскурзии из дълбините на Карибско море.

Гостите на о. Некер, собственост на ексцентричния милиардер, ще имат възможност да се гмуркат с уникалната подводница срещу 25 000 долара наем за седмица. Е, 300-те хиляди за престоя за същата тази седмица са отделно!

На борда на подводницата могат да се качат трима души " двама пасажери и пилот. Спускането в дълбините на морето може да стане и от сушата, и от лодка. Стъклената кабина разкрива гледката навън от 360-градусов ъгъл.

Скоростта на подводницата е от 2 до 5 морски мили в час, а максималната дълбочина, на която може да се гмурне Нимфа " повече от 300 метра.

Освен посетителите на о. Некер гостите на яхтата на сър Ричард Брансън също ще имат възможност да се възползват от подводницата.

Разбира се, пасажерите трябва да имат познания по гмуркане, както и да изслушат инструктажа на професионалния пилот, преди да тръгнат надолу.

За всички загрижени за околната среда пък трябва да се каже, че Нимфа не излъчва вредни емисии и няма да замърсява водите " естествени обитания на изключителни представители на флората и фауната.

Прочита: 2366

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.