Четвъртък, 02 Февруари 2023

Кучешки нашийник за 52 000 долара

Печат Е-мейл
25 Февруари 2010
Dog-Power представя обсипан с брилянти кучешки нашийник за вашия любим домашен питомец.
Дизайнерът на бижута Рена Мери е разработила първия уникален нашийник с вградена система за издирване PetSafe. Елегантният с ослепителни кръгли брилянти нашийник е изработен от 18-каратово бяло злато. Той не само ще краси вашия любимец, но с негова помощ ще можете да следите къде ходи. Сърчицата, които украсяват нашийника, символизират любовта между стопанин и куче.
Той струва 52 хиляди долара. Част от парите от продажбите ще бъдат внесени във фондация за защита на животните в Лонг Айлънд.
Прочита: 1826

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.