Събота, 11 Май 2024

Йогуртът е афродизиак

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Американски учени съвсем случайно откриха, че йогуртът има чудодейно действие като афродизиак. Учените от технологическия университет в Масачузетс изследвали как влияе йогуртът с вкус на ванилия в организма на мишките, когато е приложен в съвсем неправилен начин на хранене, в хамбургери, с чипс, газирани напитки, предаде БГНЕС.

По време на изследването те установили, че йогуртът има силно действие на афродизиак. Тестисите на мишките, които са консумирали йогурт, били пет на сто по-тежки от онези, които били хранени по класически начин, и с 15 на сто по-големи от онези, които били хранени по нездравословен начин. Мишките с "йогурт диета" също така по-добре създавали потомство.

Предполага се, че това е в резултат на бактерията в йогурта, която е подобрила живота на мишките, а заедно с това и либидото. И така, благодарение на американското изследване, йогуртът вече е в групата на афродизиаци, които събуждат сексуално желание.

Прочита: 2755

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.