Понеделник, 11 Декември 2023

Визуални трикове за стройни крака

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

 Широки бедра, ъгловати колене, дебели глезени - вече към всички тези проблеми се добавя и размерът на стъпалото. Според британски учени номерът обувка на съвременната жена се е увеличил в сравнение с предишните поколения. Ние обаче ще споделим с вас няколко прости трика, които ще направят краката ви да изглеждат идеални по всички параметри.

Голямо стъпало

Голямото стъпало е често срещан проблем на много високите или много слабите момичета. За да намалите визуално размера на крака, трябва да носите плоски пантофки с нос в контрастен цвят. Този трик е измислен от великата Коко Шанел, която през 1958 г. е създала обувките с тъмен нос, правещи краката да изглеждат по-изящни. Пантофките с плоска подметка имат и още едно предимство - никога не излизат от мода!

Къси крака

Обувките с телесен цвят винаги са били актуални, а имат и още едно предимство - визуално удължават краката. Колкото е по-високо токчето и по-къса полата, толкова по-красиви и стройни ще изглеждате, носейки телесни обувки. Впрочем този трик може да се направи и с обувки в друг цвят, стига да са в тон с чорапогащника.

Дебели глезени

Дори и някои слаби момичета имат недотам изящни глезени. Този недостатък обаче може да се замаскира с помощта на обувка с тънка каишка. Този непретенциозен детайл обгръща деликатно глезена и го прави да изглежда по-фин. За да не изглеждат от това краката ви по-къси, носете обувки с цвят, с няколко тона по-тъмен от този на кожата или чорапогащника ви.

Пълни крака

Разширяващите се надолу панталони ще направят силуета ви по-строен, тъй като визуално удължават краката. За да подсилите още повече ефекта, носете панталони в тъмен цвят или пънки с "избеляло" отпред на бедрата. За тази кройка има само едно "но" - не препоръчваме такъв панталон на ниски момичета.

Закръглени бедра

Много жени изпитват остра неприязън към "бричовете" си. Този недостатък може да се прикрие с помощта на пола с контрастни елементи на проблемните места. Те визуално ще "отрежат" излишния обем от бедрата, образувайки по-прибрана линия.

Обемен ханш

Жените, които по форми наподобяват Дженифър Лопес, не е нужно да крият прелестите си. Ако обаче искат да намалят визуално бедрата си, могат да облекат плисирана пола. Тя елегантно ще драпира излишния обем и ще "прибере" бедрата с няколко сантиметра.

Прочита: 3004

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.