Петък, 09 Юни 2023

За да се защитите от кошмари, веднага разкажете съня си на някого

Печат Е-мейл
10 Януари 2012

 Много хора страдат от безсъние или често сънуват кошмари. За да не се сбъдне страшният ви сън, трябва веднага след събуждането си да го разкажете на някого, пише sanovnik.bg.

Ако няма на кого да го разкажете, напишете няколко момента от съня си на хартия и я изгорете.

За да защитите съня си от недоброжелателно нахлуване в енергийното ви пространство, девет пъти направете с пръсти кръст над леглото си, преди да заспите.

Ако ви е много трудно да заспите, а през нощта постоянно се събуждате и най-вече от кошмари, преди да си легнете, оставете пантофите си в различните ъгли на стаята.

Ако малко бебе не може да заспи късно вечерта или спи неспокойно, вземете го на ръце, застанете до прозореца и го залюлейте лекичко, като гледате към небето. Повторете ритуала три дни. Обикновено това е достатъчно, за да заспива бебето добре.

Ако много дълго време не спите добре, снабдете се със светена вода. Всеки път, когато сменяте спалното бельо, поръсвайте постланото легло със светена вода.

За да спите спокойно и да сънувате приятни сънища, преди да си легнете, излезте навън. Застанете върху мека пръст и вземете щипка пръст от под лявата си пета. Опаковайте я добре и преди да си легнете, сложете пръстта под възглавницата си. Преди да заспите, докоснете с пръсти земята и бъдете сигурни, че тя ще поеме цялата негативна енергия.

Прочита: 2506

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.