Събота, 22 Юни 2024

Мъжете започват да носят годежен пръстен

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

 Все повече мъже носят годежни пръстени и това е още един знак, че времената наистина се променят. Годежните пръстени стават все по-популярни при хетеросексуални двойки с модерно виждане за връзката си, като мъжете с удоволствие правят същия публичен ангажимент като жените, слагайки си годежен пръстен.

От онлайн бижутерските магазини до местните бутици търговците в САЩ все по-често предлагат годежни пръстени както са жените, така и за мъжете. "Годежните пръстени за мъже са нова концепция тук, в САЩ. Както мъжете, така и жените носят годежни пръстени в много страни по света. Но в САЩ никога не е имало подобна традиция. Така че за много хора това е чужда концепция", заяви Аманда Гици от Бижутерския информационен център пред сайта GalTime.com.

Практиката както мъжете, така и жените да носят пръстени на дясната си ръка, когато са сгодени, а след това да ги местят на лявата си ръка, когато се оженят, е често срещана в Южна Америка например. Според Гици в САЩ идеята е насочена най-вече върху новооткритата равнопоставеност между мъжете и жените.

Неотдавна проучване на британски сайт показа, че все повече жени се осмеляват първи да предложат брак - идея, която била немислима преди 30 години.

Прочита: 3099

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.