Петък, 01 Март 2024

Лятна красота - блестяща и естествена

Печат Е-мейл
17 Август 2011

 Циганското лято май е най-любимата ни част от топлия сезон, защото ни дава още един шанс да съберем допълнително количество слънчеви лъчи.

Освен това обаче се стремим да задържим палавите целувки на слънцето максимално дълго върху себе си. За това, разбира се, има няколко грим-трикчета, а ето и последните от тях:

Скулите

Най-добре ги подчертайте с матиращ цвят, съобразен максимално с тена на лицето.

За да създадете отличителен контур, оцветете вдлъбнатата част под скулите в по-тъмен нюанс. Самите скули подчертайте съвсем леко със свеж прасковен цвят за суперслънчево излъчване.

Устните

Тук можете да проявите много повече стил и въображение, за да завършите постлятната си визия.

Ако очите са по-силно подчертани или търсите натурален ефект, използвайте червило в подходящ карамелен тон, малко по-тъмен от цвета на лицето.

За по-закачливо излъчване - бледорозово червило в унисон с тена е идеалното решение.

Наситените нюанси не са за препоръчване и все пак кафявото червило изживява своето завръщане, тъй че можете да го използвате за засилване на фаталния си външен вид.

Внимавайте с по-плътните нюанси на червеното - те са много шик по принцип, но трудно се комбинират с шоколадовия тен без грешки, затова подбирайте внимателно.

Свежият блясък за устни може да се използва както самостоятелно, така и като завършващ елемент върху устните.

Прочита: 2254

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.