Събота, 27 Юли 2024

Приятелките Лили Алън и Кейт Мос станаха врагове

Печат Е-мейл
19 Април 2011

Лили Алън и Кейт МосЛили Алън и Кейт Мос бяха най-добри приятелки, а дружбата им беше повече от скандална. Двете обожаваха да обикалят нощните клубове, да пият до ранни зори и да използват наркотици.

Явно след трагедията от загубата на нероденото си дете певицата Лили Алън е решила да приключи със скандалния си имидж и първата стъпка към това беше да сложи край на приятелството си с Кейт Мос. Тя доказа това, като не изпрати покана на Кейт Мос за сватбата си със Сам Купър, която ще бъде на 11 юни.

На купона ще присъстват много популярни личности, но сред тях няма да е моделът. Общият брой на гостите е 300 човека, които са получили поканите си за сватбата още миналата седмица.

Лили Алън и Кейт Мос вече са повече познати, отколкото приятелки. Дори мога да кажа, че са станали врагове, разказал близък на мадамите. Лили беше много разстроена, като разбра, че моминското парти на Кейт ще бъде същия уикенд, когато е и нейното. Затова го измести за месец май, но не забрави предателството на вече бившата си първа дружка.

Кейт не е получавала покана за сватбата на Лили, затова и тя няма да я покани на своята, която е през юли. За общите им приятели обаче е много кофти създалата се ситуация, разказал приятел на момичетата.

Преди няколко години 37-годишната Кейт Мос взе под крилото си 25-годишната Лили Алън и двете обожаваха да обикалят по заведенията и да купонясват. След като Лили реши да прекрати този начин на живот, двете се отдалечиха. Все още имам номера на Кейт, просто вече не й звъня толкова често, заявила наскоро в интервю певицата.

Прочита: 3156

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.