Събота, 27 Юли 2024

Хю Хефнър обеща на младата си годеница сватбата на мечтите й

Печат Е-мейл
07 Април 2011

 

Хю Хефнър и годеницата муМедийният магнат Хю Хефнър обеща на 60 години по-младата си годеница Кристъл Харис да има сватбата на мечтите си. 84-годишният богаташ и 24-годишната блондинка ще се вземат на 18 юни тази година на пищна церемония, за която няма да пестят средства.

"Хеф обеща на Кристъл най-романтичната сватба на света. За него това не е компромис, защото той иска любимата му да има всичко, за което мечтае на големия си ден, за да бъде най-щастливата булка. Хю Хефнър дори се зае да избере цветята за декорацията - иска ярки цветове, които да контрастират с бялата рокля на Кристъл", издал говорителят на медийния магнат.

Очаква се на поредната сватба на Хю Хефнър да бъдат поканени около 300 души. До младоженеца пред олтара ще застанат двамата му синове Марстън и Купър, както и брат му Кийт, а до булката - двете й сестри и еротичната моделка Ана Берглънд.

Прочита: 2932

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.