Петък, 09 Юни 2023

Жоро Главата отново зарязан

Печат Е-мейл
30 Април 2010

Жоро ГлаватаДъщерята на алкохолния бос Миньо Стайков Яна се раздели с Георги Славов – Жоро Главата. Запознати споделят, че двамата са прекратили любовните си отношения вече от няколко седмици, но все още избягват да коментират.

Засега не е ясна причината за разлъката, но със сигурност нито Яна, нито Жоро е останал наранен. Двамата се разделили без скандали и дори успели да съхранят приятелството си. Запознати споделят, че красивата блондинка вече е намерила нова любов. Дъщерята на Миньо Стайков и нейното завоевание наскоро си организирали и романтично пътешествие до Монако.

„Яна избягва да коментира защо се е разделила с Жоро. Съсредоточила се е върху новата си връзка”, споделят близки до богаташката щерка.

Красавицата ревниво пази подробности около мъжа до себе си, но запознати разкриват, че той е „италиански тип”. Ново завоевание на Яна описват като винаги елегантен – костюм, разкопчана риза, от която се вижда не особено масивен ланец, и черна ,сресана назад дълга коса.

„Той е най-красивият мъж в моя живот”, развълнувано описвала половинката си Яна пред приятели.

Дали и Жоро Главата е открил нова любов, все още не е ясно. Преди да пламне искрата между него и Яна, той имаше връзка с плеймейтката Николета Лозанова.

източник: Уикенд
Прочита: 4807

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.