Събота, 27 Юли 2024

Българин засрами фитнес величия в САЩ

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

Слави ГоранчовскиПерсоналният фитнес инструктор Слави Горанчовски е първият българин, участващ в световния топтурнир за фитнес модели "Muscle & Fitness SuperPump Max Athlete Challenge" в Лас Вегас.

Българинът показа страхотна форма и уникални спортни постижения още през първия ден на турнира. Въпреки жестоката конкуренция той успя да се нареди 3-и от общо 84 състезатели. Това е завидно постижение, защото в топтурнира се включиха фитнес звезди от цял свят, които са се доказали в бранша, пише zasada.bg.

В битката за класиране сред финалистите Слави прави 28 повторения при повдигането от лег на 80 килограмова щанга (личното му тегло) за 30 секунди, 40 повторения на бицепсово сгъване с 30-килограмова щанга за 30 секунди и на бягащата пътека с наклон 6-а степен за 30 секунди той измина 410 метра.

Фитнес инструкторът срещнал по-големи трудности на втория ден, и то произтичащи от други фактори. Много е трудно за един състезател от малка държава да пробие, ако няма лоби. Българинът обаче показа, че може да побеждава и без използването на забранени субстанции, той практикува "чист спорт" и демонстрира нагледно как може да побеждава един "чист" състезател, и то българин.

Слави Горанчовски признава, че се е готвил усилено за участието си в световния топтурнир и е доволен от това, което е показал. Споменава и за пробива, който е направил в Америка, като е определен за един от 5-имата финалисти на престижен конкурс за фитнес модели. Това му дава право да се включи в борбата за първото място, която ще започне чрез интернет гласуване през януари 2012. Тъй като е изключително амбициозен, той смята да покорява нови върхове и да жъне успехи във фитнес надпреварите.

Прочита: 5073

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.