Четвъртък, 18 Юли 2024

Тереза Маринова е бременна

Печат Е-мейл
22 Септември 2010

Тереза МариноваТереза Маринова е бременна в шестия месец и този път бременноста протича добре. Преди малко повече от година лекоатлетката не успя да задържи плода си и направи спонтанен аборт, но сега явни всичко в наред, защото тя не спира да ходи на работа, предаде Novsport.

Преди няколко дни Тереза се показа на откриването на обновения клуб Шоколад в центъра на София. Тогава тя беше в компанията на своята приятелка Галя от Сатен. Баща на бебето е дългогодишният й приятел Теодор. Бизнесменът има предишен брак и дете.

За шампионката, която скоро отпразнува 33-ия си рожден ден, това ще е първата рожба. Още не се знае полът на детето

Прочита: 3824

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.