Неделя, 19 Май 2024

Светла Петрова на хранилка в ЦСКА

Печат Е-мейл
01 Май 2010

Светла ПетроваОт „Титан” корумпират тв звезди с безплатни екскурзии и дребни заплати

Водещата на предаването „Сеизмограф” Светла Петрова, заедно с още няколко популярни телевизионни лица, се озова на хранилка в ЦСКА. Преди дни бе създаден кръг на интелектуалците, подкрепящи „червените”, който се финансира с пари от сметопочистващата фирма „Титан”.

Инциатор на „червения” кръг е Иван Гарелов, който се води имиджмейкър на собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. Според мълвата в спортните среди всички от кръга на интелектуалците получават ежемесечни дребни финансови бонуси. Освен това Светла Петрова, Тончо Токмакчиев, Ники Кънчев и компания пътуват на разноски на футболния клуб, когато „червените” играят в чужбина мачове от европейските турнири.

Елегантната форма на рушветчийство, която прилагат от „Титан”, е особено опасна за водещи на обществени предавания, каквато е Светла Петрова. На всичкото отгоре съпругът й Станимир Илчев е политик.

Заради класическия конфликт на интереси, в който се намира Светла Петрова, новият собственик на Би Ти Ви навярно ще свали предаването й от екран, мълви се в медийната гилдия.

източник: Уикенд
Прочита: 2465

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.