Събота, 27 Юли 2024

Никол Станкулова забърса нов милионер

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Никол СтанкуловаСиноптичката на Нова тв Никол Станкулова си хвана поредния богаташ. След като приключи 3-годишна връзка с Ангел, чийто баща е собственик на фирмата „Градус“, дългокраката красавица се залюби с милионера Александър Димитров, известен в светска София с прякора си Наско Носа.

38-годишният Наско е реститут и е собственик на няколко от най-престижните сгради в центъра на София. Младият милионер притежава имоти на топ локациите „Оборище", „Витошка", „Граф Игнатиев" и „Шипка", които отдава под наем.

Преди около месец Наско Носа завършил ремонта на баровски тризонет, в който се нанесъл с изгората си Никол. Малцината, които са влизали в жилището в центъра на София, разправят, че синоптичката се ориентира отлично не само на климатичната карта, но и в икономическата обстановка.

„Никол не е имала бедно гадже през живота си - даже като ученичка ходеше с най-богатия в школото. Майка й не разрешава тя да си хване някой посредствен. Види ли, че около нея се навърта беден мъж, на секундата ги разделя", твърдят приятелки на хубавата Станкулова.

Според тях преди месеци Никол била зарязана от гаджето си Ангел заради дребни лъжи, в които той я уличил. Според други обаче Никол скъсала с Ангел под давление на майка си. Родителката била ядосана, че в. милионерското семейство не искат щерка й за снаха. Намирали я за доста посредствена и меркантилна, плюс това не била от сой.

Новият на синоптичката не може да се мери с наследника на пилетата „Градус", но пък и неговата банкова сметка не е за подценяване. Наско Носа има къща в Сен Тропе, купена още преди 6 години и шофира „ферари" ф430, купено само дни след като се залюби със Станкулова, може би, за да е на нивото на предишното й гадже.

„На Никол й е време да се жени и майка й най-сетне успя да намери подходяща партия", коментират синоптичката на Нова тв нейни приятелки.

източник: Уикенд

Прочита: 5945

Коментари (1)

...
Хората от зодия Лъв, от която зодия е и Никол, са едни от най- големите сметкаджии. Така, че въобще не ме учудва.
нищо ново под слънцето , 25 ноември 2013 11:51

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.