Събота, 27 Юли 2024

Куката се занемари

Печат Е-мейл
22 Август 2013

Мариан Вълев – КукатаМариан Вълев развали имиджа си на секс символ. Актьорът, който изигра емблематичната роля на Куката в тв кримката „Под прикритие", тотално се е занемарил и обикаля невчесан и небръснат столичните партита, възмутени са читателки на „Уикенд". На всичкото отгоре култовият образ понамирисвал.

Новият външен вид на Куката наистина е налице-приятен. Дали от мързел или от липсата на ножчета за бръснене, Вълев заглажда
лице веднъж-дваж в месеца. В останалото време обикаля с посребряла брада. В комбинация с порасналата му коса актьорът е придобил вид на закоравял алкохолик от строежа.

„Да не говорим, че явно и не се къпе често. Поне за това говорят мазните кичури по косата му и особената миризма, която се носи от него на талази. И целият някак си се е съсухрил", коментират вече бивши обожателки на доскоро атрактивния Кука.

източник: Уикенд

Прочита: 4299

Коментари (3)

...
В сегашния си вид Мариан още повече ме възбужда! Виждала съм го на живо и е просто уникално сексапилен smilies/shocked.gif
Сюзан , 28 януари 2014 18:22
...
Сузи ти си падаш по миризливи старчета мило?
Чарли , 28 януари 2014 18:27
...
К'во да ти кажа, аз съм на 20, но обичам по-възрастните мъже които се отнасят по грубо към мен smilies/wink.gif
Сюзан , 28 януари 2014 18:29

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.