Вторник, 23 Юли 2024

Слави излекувал счупения си крак с миопунктура

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

Чавдар Нинов и Слави ТрифоновД-р Чавдар Нинов, съпругът на „Златното момиче" Бианка Панова, е излекувал крака на шоумена Слави Трифонов, научи „Уикенд". Преди три години Дългия претърпя сериозна травма на единия си крак, падайки в банята на хотелската си стая в Стара Загора по време на турне. Нелепият инцидент доведе до фрактура на тазобедрената му става и операция.

След интервенцията Трифонов дълго куцал и накрая решил да лекува травмата си с помощта на миопунктура. Дългия направил една процедура с революционния лечебен метод и после изчезнал, а д-р, Нинов решил, че водещият се е уплашил от дългите игли, с които го пробождал.

„Срещнах го след 20 дни и го питам защо не се появява. „Братле, ще ми повярваш ли, че откакто ме пипна, нямам болки. А аз не можех да спя. Защо да идвам да ме бодеш, след като вече не ме боли, не съм мазохист...", разкрива д-р Нинов.

източник: Уикенд

Прочита: 4525

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.