Петък, 09 Юни 2023

Христо Мутафчиев на лечение в Израел

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Христо МутафчиевХристо Мутафчиев замина за Израел. В еврейската държава той е на рехабилитация заради инсулта, който го покоси преди време.

„Семейството ми остана в България, но се чуваме всеки ден. Аз ще съм на лечение един месец", сподели за „Уикенд" Христо.

На него вече почти не му личи, че е бил жертва на коварно заболяване. Въпреки това Христо не спира терапиите и изпълнява стриктно съветите и предписанията на лекуващите го доктори.

източник: Уикенд

Прочита: 2634

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.