Събота, 27 Юли 2024

Наталия Симеонова прецака Маги

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Наталия СимеоноваНаталия Симеонова би шута на бившия си продуцент Маги Халваджиян и се договаря зад гърба му да в прави свое собствено предаване по bTV!

Шоуто на амбициозната плевенчанка с руски корени ще носи сладникавото име "На крилете на любовта". Очаква се то да тръгне наесен по bTV. Тези дни Наталия дори вече е изпратила

свой екип в Пловдив, който да търси евентуалните първи герои на предаването. Емисарите на Симеонова обикалят квартални кръчми и малки кафе-аперитиви и се ослушват за всякакъв род странни житейски съдби, неосъществени любови и изоставени пред олтара девойки.

Слуховете за раздялата на Наталия с Маги тръгнаха още в началото на февруари, когато бе спряно шоуто "Море от любов". Припомняме, че тогава Симеонова не се появи на рождения ден на Халваджиян, обяснявайки отсъствието си с наченки на грип. Както се оказа обаче впоследствие -вирусите тук нямат нищо общо. Слуховете тогава бяха, че тя е била обидена на Маги за това, че не е направил достатъчно шоуто да остане в ефир.

"Наталия никога не е имала импресарски договор с мен, тя имаше ангажименти само към предаването "Море от любов". Новото й шоу за мен все още е само в сферата на клюката, но тя е свободна да прави каквото си иска. За нас "Море от любов" е изчерпано и не планираме да го възстановяваме в друга медия", заяви пред "ШОУ" Магърдич Халваджиян.

източник: Шоу

Прочита: 3258

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.