Събота, 27 Юли 2024

Христо Сираков изгони гаджето на Големия Маргин

Печат Е-мейл
01 Февруари 2012

Христо Сираков и ЕлиТопфаворитката на Христо Сираков Виктория Радина отпадна в последния момент от конкурса за сърцето (и портфейла) му. На финала на "Милионер търси съпруга" той се изцели, че само преди два дни е научил, че Виктория се е снимала във филм за възрастни, въпреки че "ШОУ" и БЛИЦ от месеци пишат за това.

"Не вярвах, че това е истина, но както се казва, мъжът научава последен. Не харесвам нейния начин на живот и затова тя трябваше да отпадне", заяви Сираков. Самата Радина обаче твърди друго:

"Аз отказах да продължа в предаването. Красимир (Маринов - Големия Маргин - б.а.) ревнува и е по-добре да спра участието си. Полудя, когато видя как Сираков ми звъни по телефона. В крайна сметка за мен нямаше значение дали ще продължа, след като стигнах до финал. Няма как да имам нищо общо със Сираков, камо ли да се женя за него.

Той няма никаква класа и е много смешен, защото не е това, за което се представя", каза Радина за "ШОУ". Преди старта на шоуто тя пък помоли: "Не споменавайте за порното. Рахат ще му е на дедото".

Победителката в конкурса за сърцето на милионера стана 20-годишната Елена Рашева, която миналата седмица категорично заяви пред наш репортер, че няма как тя да бъде избрана. "Двамата с Христо се забавляваме прекрасно. Друг е въпросът, че между нас няма химия. Ицо е забавен, има чувство за хумор, кавалер е, има страхотни обноски и изобщо отговаря на всички критерии за добра партия.

Ако изобщо избере някоя, то това ще е Дарина. И мисля, че и тя го иска. Дарина е най-привързана към него. Ар съм по-хладна, винаги се владея. Дори и да харесвам някого, няма да го покажа. Бих се радвала да спечели Дарина. Докато и двете с нея не можем да понасяме Виктория Радина", каза манекенката пред "ШОУ^' дни преди неочаквано добре стеклия се за нея финал.

източник: Шоу

Прочита: 4138

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.