Неделя, 20 Юни 2021

Бахаров се ожени тайно за Диана Алексиева

Печат Е-мейл
10 Януари 2012

Захари Бахаров и Диана АлексиеваАктьорът Захари Бахаров и тв водещата Диана Алексиева са се оженили тайно и тихомълком след раждането на сина им Максим.

Новият секссимвол на родната сцена твърди, че е друг човек, от както се е родил синът му. "Цялото ми свободно време е само за него. Последното лято бях два месеца на морето с Максим и за мен това бяха най-хубавите дни", споделя лошото момче от "Под прикритие".

Захари споделя, че малкият му син се плаши от чичо си Явор Бахаров, навярно заради рошавата му брада. "Свикнал е да вижда гологлави и добре обръснати мъже", казва с усмивка актьорът, който скрива с една бърза "контра" прогресиращата си плешивина.

източник: Шоу

Прочита: 4046

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.